fbpx

Minna L. Immonen on kuvataiteilija, jonka herkkä siveltimenjälki ihastuttaa ja koskettaa. Hänen akvarellityönsä ja hellyyttävät hahmonsa kaunistavat monien koteja tauluissa, kalentereissa, astioissa ja kirjakuvituksina.

Nyt Onnenapila on saanut korun muodon. Sen lehteen sydämistä koottu sanoma on Minnalle tärkeä, hänen elämänsä onnen tuovat rakkaus, toivo, usko ja luottamus. Kukissa ametisti ja ruusukvartsi tuovat kesäisen apilan mieliimme. Tuokoon Onnenapila onnea juuri sinulle.

Katso video:

Minnan Onnenapila valmistuu

 • Onnenapila Sydänten onnenapila, rakkaus pohjana. Uskoa hyvään, toivoa tulevaan. Lähellämme luottamus. Onnenapila on Minna L. Immosen suunnittelema ensimmäinen koru. Elämässään hänen onnensa ovat rakkaus, toivo ja usko. Luottamus pitää nämä kaikki kasassa. Koru on hopeaa 925. Pituus 18,5cm.
 • Onnenapila Sydänten onnenapila, rakkaus pohjana. Uskoa hyvään, toivoa tulevaan. Lähellämme luottamus. Onnenapila on Minna L. Immosen suunnittelema ensimmäinen koru. Elämässään hänen onnensa ovat rakkaus, toivo ja usko. Luottamus pitää nämä kaikki kasassa. Koru on hopeaa 925.  Pituus 80 cm.
 • Onnenapila Sydänten onnenapila, rakkaus pohjana. Uskoa hyvään, toivoa tulevaan. Lähellämme luottamus. Onnenapila on Minna L. Immosen suunnittelema ensimmäinen koru. Elämässään hänen onnensa ovat rakkaus, toivo ja usko. Luottamus pitää nämä kaikki kasassa. Koru on hopeaa 925.  Kukkien kivet ametisti ja ruusukvartsi. Pituus 80 cm.
 • Onnenapila kaulakoru lehti ja 1 kukka

  120,00 125,00 
  Onnenapila Sydänten onnenapila, rakkaus pohjana. Uskoa hyvään, toivoa tulevaan. Lähellämme luottamus. Onnenapila on Minna L. Immosen suunnittelema ensimmäinen koru. Elämässään hänen onnensa ovat rakkaus, toivo ja usko. Luottamus pitää nämä kaikki kasassa. Koru on hopeaa 925.
 • Onnenapila kaulakoru lehti ja 3 kukkaa

  190,00 195,00 
  Onnenapila Sydänten onnenapila, rakkaus pohjana. Uskoa hyvään, toivoa tulevaan. Lähellämme luottamus. Onnenapila on Minna L. Immosen suunnittelema ensimmäinen koru. Elämässään hänen onnensa ovat rakkaus, toivo ja usko. Luottamus pitää nämä kaikki kasassa. Koru on hopeaa 925. Kukkien kivet ruusukvartsi ja ametisti, yksi kukka hopeinen.
 • Onnenapila kukka ja lehti lisäkorut

  40,00 55,00 
  Onnenapila koru sinun toiveiden mukaan Sydänten onnenapila, rakkaus pohjana. Uskoa hyvään, toivoa tulevaan. Lähellämme luottamus. Onnenapila on Minna L. Immosen suunnittelema ensimmäinen koru. Elämässään hänen onnensa ovat rakkaus, toivo ja usko. Luottamus pitää nämä kaikki kasassa. Koru on hopeaa 925. Kukkien kivet ametisti ja ruusukvartsi. Kokoa oma Onnenapilakorusi valmiiseen kaulakoruun. Kerää ostoskoriin kaikki tarvitsemasi korut niin valmistamme sinulle toiveittesi mukaisen kokonaisuuden. Voit valita upean käädyn, kaula- tai rannekorun, johon liitämme haluamasi kukat ja lehdet kauniiseen järjestykseen.
 • Onnenapila Sydänten onnenapila, rakkaus pohjana. Uskoa hyvään, toivoa tulevaan. Lähellämme luottamus. Onnenapila on Minna L. Immosen suunnittelema ensimmäinen koru. Elämässään hänen onnensa ovat rakkaus, toivo ja usko. Luottamus pitää nämä kaikki kasassa. Koru on hopeaa 925, koko 6mm.
 • Onnenapila Sydänten onnenapila, rakkaus pohjana. Uskoa hyvään, toivoa tulevaan. Lähellämme luottamus. Onnenapila on Minna L. Immosen suunnittelema ensimmäinen koru. Elämässään hänen onnensa ovat rakkaus, toivo ja usko. Luottamus pitää nämä kaikki kasassa. Koru on hopeaa 925. Kukkien kivet ametisti ja ruusukvartsi. Pituus 18,5cm.
 • Onnenapila Sydänten onnenapila, rakkaus pohjana. Uskoa hyvään, toivoa tulevaan. Lähellämme luottamus. Onnenapila on Minna L. Immosen suunnittelema ensimmäinen koru. Elämässään hänen onnensa ovat rakkaus, toivo ja usko. Luottamus pitää nämä kaikki kasassa. Koru on hopeaa 925. Kukkien kivet ametisti ja ruusukvartsi.
 • Onnenapila Sydänten onnenapila, rakkaus pohjana. Uskoa hyvään, toivoa tulevaan. Lähellämme luottamus. Onnenapila on Minna L. Immosen suunnittelema ensimmäinen koru. Elämässään hänen onnensa ovat rakkaus, toivo ja usko. Luottamus pitää nämä kaikki kasassa. Koru on hopeaa 925.
 • Onnenapila Sydänten onnenapila, rakkaus pohjana. Uskoa hyvään, toivoa tulevaan. Lähellämme luottamus. Onnenapila on Minna L. Immosen suunnittelema ensimmäinen koru. Elämässään hänen onnensa ovat rakkaus, toivo ja usko. Luottamus pitää nämä kaikki kasassa. Koru on hopeaa 925.
 • Onnenapila Sydänten onnenapila, rakkaus pohjana. Uskoa hyvään, toivoa tulevaan. Lähellämme luottamus. Onnenapila on Minna L. Immosen suunnittelema ensimmäinen koru. Elämässään hänen onnensa ovat rakkaus, toivo ja usko. Luottamus pitää nämä kaikki kasassa. Koru on hopeaa 925. Ketju 20,5cm.

Go to Top