Ohjaajat

Tuntien ja kurssien varaukseen TÄSTÄ

Laila Hofland

Näen joogan merkityksen ja ilmenemisen hyvin yksilöllisenä ja joogan soveltuvan kaikille. Olen opiskellut hatha joogaa, joka on kehollisempi lähestymistapa. Hengitysharjoitukset, meditaatio, mantrat ja rentoutus ovat myös osa hatha-joogaa.

Olen aloittanut joogan vuonna 2004. Joogamatka on elämänmittainen ja olen erittäin kiitollinen joogasta elämässäni. Koen sydämen asiakseni ohjata joogasta kiinnostuneita omalla joogapolullaan.

Oma joogamatkani on ollut polveileva ja vähitellen syventyvä. Jokaisen joogamatka on omannäköinen ja lopulta sen huomaa toteutuvan omassa arjessa, näkyen omannäköisinä valintoina.
Ohjaan Vintillä Prana Flow -joogaa, Grounding Yin -joogaa ja lempeää joogaa, joka on yhdistelmä eri joogamuodoista.
Toivotan sinut tervetulleeksi joogan pariin ❤

Päivi Hajda

Olen kundaliinijoogaohjaaja, äänimaljahoitaja ja sointukylpyohjaaja. Kundaliinjoogaan tutustuin sattumalta
kymmenen vuotta sitten, kun osallistuin ihanan Ulla Mersinlin unettomuus-kurssille. Kurssilla teimme kundaliinijoogaharjoitteita ja
ja sain niistä helpotusta uniongelmiini. Tämä joogamuoto jäi silloin pysyvästi elämääni. Kundaliinjooga on auttanut myös elämään sopuisammin kroonisen kivun kanssa. Kundaliinijoogaohjaajaksi valmistuin 2017.
”Päivi ohjaa lempeästi ja selkeästi, uskoen jokaisen joogaajan voimaan ja kykyyn löytää itsestään kaikki se tieto ja taito, kaikki se oivallus, rakkaus ja luovuus, mitä elämänpolulla tarvitsemme.”

Hanna Sagoo

Tervetuloa eheytymään, voimaantumaan, lepäämään sekä pysähtymään tunneilleni. Tarjoilen sinulle tuntieni aikana mahdollisuuden läsnäoloon sekä omaan sisäiseen kääntymiseen. Lempeydellä sekä läsnäololla otan sinut vastaan matolle. Tuntini ovat muovautuneet oman harjoitukseni sekä prosessieni kautta ja sekoitan näissä yin- ja restoratiivista joogaa sekä jooga nidraa ja äänimaljoja.

Marianne Särkiniemi

Tuloksia ilon kautta

Valmentajanasi olen  innostava, vaativa ja läsnäoleva. Minulle on tärkeää, että löydät avaimet hyvinvointiin.

Stressaavaa työtä tehneenä ja yrittäjänä olen alkanut kiinnittää huomiota entistä enemmän työhyvinvointiin ja perehtynyt siihen, kuinka työssä jakamista ja työhyvinvointia voidaan parantaa. Työn kuormitus kasvaa jatkuvasti ja loppuunpalamiset ovat ikävän yleisiä. Haluan auttaa ihmisiä pysymään työelämän vaatimuksista huolimatta energisinä ja hallitsemaan tilannetta.

Katja Ahonen

Ohjaustyö asiakkaiden parissa on työn suola, joka palkitsee ohjaajan ja ohjattavan. Ohjaajana opin jatkuvasti eri-ikäisten ja erilaisten ryhmien kanssa toimiessani.
Olen valmistunut 2015 Flow-jooga opettajaksi Villa Mandalasta ja täydentänyt siellä oppejani myös myöhemmin, viimeisin Yin Tonics koulutus 2020. Yogawall- kursseja kävin 2018 ja hyödynnän joogaseinää kotistudioni Piristämön opetuksessa.
Tavoitteeni on antaa asiakkailleni positiivisia kokemuksia liikunnan parissa sekä jakaa sitä tietoa liikunnasta, terveydestä ja hyvinvoinnista, mitä olen vuosien varrella kerryttänyt tietopankkiini.

Titta Häkkinen

Olen joogaopettaja, meditaatio- ja rentoutusohjaaja, reikihoitaja ja taidehistorioitsija. Kun menin joogatunnille ensimmäisen kerran yli 20 vuotta sitten, tiesin löytäneeni sen minun juttuni. Olen löytänyt joogasta niin henkistä kuin fyysistä hyvinvointia. Kaikkein tärkeimpänä jooga on opettanut minulle itseni kuuntelua, iloa ja lempeämmän asenteen koko elämää kohtaan. Elämä ei ole niin vakavaa vaan oikeastaan aika hauska matka, jota kulkea.

Itseni äärelle hiljentymisen myötä olen ymmärtänyt, kuinka tärkeää on säilyttää yhteys kehoon ja mieleen. Olen saanut konkreettisesti oppia palautumisen merkityksen. Tarvitsemme palautumista, jotta voimme kokonaisvaltaisesti hyvin. Hyödynnän työssäni monipuolisesti joogan ja hengityksen eri työvälineitä. Olen auttamassa sinua palautumaan ja voimaan arjessasi paremmin.

Sari Poikonen

Olen Somatic Pilates-ohjaaja, FasciaMethod-ohjaaja ja tanssinopettaja. Pilatekseen tutustuin selkävaivojeni kautta 2000-luvun alussa työskennellessäni tanssinopettajana. Laji vei heti mennessään ja valmistuin pilatesohjaajaksi vuonna 2006. Päätyökseni olen ohjannut pilatesta jo yli 15 vuotta.

Vuoden 2021 alussa olen kouluttautunut FasciaMethod-ohjaajaksi.

Olen ihastunut täysin myös tähän aktiiviseen kehonhuoltomenetelmään. Minua innostavat rauhalliset  ja keskittymistä vaativat lajit.
Mielen ja kehon yhteys sekä ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi kiinnostavat minua. Ohjaajana olen lempeä, mutta tarkka. Vähemmän on usein enemmän.
Ohjaajana palkitsevinta on huomata, kuinka asiakas omien oivallustensa kautta löytää uuden tavan olla ja liikkua.

Vicky Maaranen

Intohimoni väreihin sai minut hakeutumaan taidealalle.
Valmistuin Lahden muotoiluinstituutista sisustusarkkitehdiksi keväällä 1997. Jatkoin opiskeluja samassa oppilaitoksessa suorittaen taiteen perusopettajan pedagogiset erikoistumisopinnot.
Valmistumisen jälkeen toimin suunnittelijana omalla toiminimellä tehden kokonaisvaltaista sisustussuunnittelua.
Vuodesta 2012 lähtien pakottava väreillä ilmaisun tarpeeni sai minut siirtymään kokonaan maalaamisen pariin. Pedantin ja tarkan taidekoulutuksen jälkeen kaipasin luovempaa ja vapaampaa ilmaisutapaa ja
hakeuduin Vedic Art maalauskurssille. Tämän kautta maalaamisen ilmaisuni kasvoi exponetiaalisesti ja ymmärsin paremmin ympäröivää maailmaa. Halusin, että kaikki maalaamisesta kiinnostuneet pääsevät kokemaan sielun syvyyksistä maalaamisen riemun ja kouluttauduin Vedic Art- ohjaajaksi.
Keväällä 2021 sain valmiiksi LAB- ammattikorkeakoulusta kuvataiteilijan tutkinnon (ylempi AMK- Master´s Degree in Fine Arts (UAS).

Kuunteleminen ja yksilöllinen ohjaaminen ovat minulle sydämen asia.
Tule avoimin mielin kokemaan oma sisäinen luovuutesi.

Kirsi Lindfors

Tervetuloa nostamaan joogaharjoitus ilmaan! Ohjaan joogaa maassa, metsässä ja ilmassa sekä saunassa.
 Olen opettajan työn ohessani kouluttautunut joogaohjaaja, rentoutus- ja meditaatio-ohjaaja, saunayoga-ohjaaja sekä ilmajoogaohjaaja.
 Olen toiminut ryhmäliikuntaohjaajana yli 16-vuotta,  joista 7-viimeisintä vuotta olen ohjannut myös erilaisia joogia. Viime vuodet olen omistautunut kokonaan joogalle ja sen eri muodoille. 
 
Joogavintillä nostamme joogaharjoituksesi ilmaan ihanien värikkäiden silkkiliinojen avulla. Ilmajoogaan et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta tai ilmajoogasta, voit tulla juuri sellaisena kuin olet kokemaan ja aistimaan kehon ja mielen uusia elämyksiä. Tunneillani saat yksilöllistä ja turvallista ohjausta. Nähdään vintillä!

Tuntien ja kurssien varaukseen TÄSTÄ