Ohjaajat

Laila Hofland

Näen joogan merkityksen ja ilmenemisen hyvin yksilöllisenä ja joogan soveltuvan kaikille. Olen opiskellut hatha joogaa, joka on kehollisempi lähestymistapa. Hengitysharjoitukset, meditaatio, mantrat ja rentoutus ovat myös osa hatha-joogaa.

Olen aloittanut joogan vuonna 2004. Joogamatka on elämänmittainen ja olen erittäin kiitollinen joogasta elämässäni. Koen sydämen asiakseni ohjata joogasta kiinnostuneita omalla joogapolullaan.

Oma joogamatkani on ollut polveileva ja vähitellen syventyvä. Jokaisen joogamatka on omannäköinen ja lopulta sen huomaa toteutuvan omassa arjessa, näkyen omannäköisinä valintoina.
Ohjaan Vintillä Prana Flow -joogaa, Grounding Yin -joogaa ja lempeää joogaa, joka on yhdistelmä eri joogamuodoista.
Toivotan sinut tervetulleeksi joogan pariin ❤

Päivi Hajda

Olen kundaliinijoogaohjaaja, äänimaljahoitaja ja sointukylpyohjaaja. Kundaliinjoogaan tutustuin sattumalta
kymmenen vuotta sitten, kun osallistuin ihanan Ulla Mersinlin unettomuus-kurssille. Kurssilla teimme kundaliinijoogaharjoitteita ja
ja sain niistä helpotusta uniongelmiini. Tämä joogamuoto jäi silloin pysyvästi elämääni. Kundaliinjooga on auttanut myös elämään sopuisammin kroonisen kivun kanssa. Kundaliinijoogaohjaajaksi valmistuin 2017.
”Päivi ohjaa lempeästi ja selkeästi, uskoen jokaisen joogaajan voimaan ja kykyyn löytää itsestään kaikki se tieto ja taito, kaikki se oivallus, rakkaus ja luovuus, mitä elämänpolulla tarvitsemme.”

Hanna Sagoo

Teen työni täydellä sydämellä sinua sekä itseäni varten. Tämän yhteyden läsnäolon voimasta syntyy kyky luoda tärkeää työtä, jota kautta saan kasvattaa kanssani kulkevien ihmisten näkökantoja sekä myös omiani. Saan herätellä sinua läsnäolon hetkeen, rentouttaa mieltäsi sekä kehoasi tunteiden vallasta, lempeästi ohjata uuden äärelle sekä auttaa sinua löytämään oman rauhan sisältäsi.

Työskentelytapani on erittäin intuitiivinen. Kohtaan sinut juuri siinä hetkessä jossa tapaamme. Oli se sitten valmennuksen kautta, koulutusten, ohjaamani joogakurssin tai hoidon parissa. Uskon kosketuksen ja kohtaamisen suureen voimaan. Suurimmat tarpeemme ovat tulla nähdyksi, kuulluksi ja kosketetuksi. Nämä lupaan sinulle kohdatessamme.

Olen täällä sinua varten <3

Marianne Särkiniemi

Tuloksia ilon kautta

Valmentajanasi olen  innostava, vaativa ja läsnäoleva. Minulle on tärkeää, että löydät avaimet hyvinvointiin.

Stressaavaa työtä tehneenä ja yrittäjänä olen alkanut kiinnittää huomiota entistä enemmän työhyvinvointiin ja perehtynyt siihen, kuinka työssä jakamista ja työhyvinvointia voidaan parantaa. Työn kuormitus kasvaa jatkuvasti ja loppuunpalamiset ovat ikävän yleisiä. Haluan auttaa ihmisiä pysymään työelämän vaatimuksista huolimatta energisinä ja hallitsemaan tilannetta.

Katja Ahonen

Ohjaustyö asiakkaiden parissa on työn suola, joka palkitsee ohjaajan ja ohjattavan. Ohjaajana opin jatkuvasti eri-ikäisten ja erilaisten ryhmien kanssa toimiessani.
Olen valmistunut 2015 Flow-jooga opettajaksi Villa Mandalasta ja täydentänyt siellä oppejani myös myöhemmin, viimeisin Yin Tonics koulutus 2020. Yogawall- kursseja kävin 2018 ja hyödynnän joogaseinää kotistudioni Piristämön opetuksessa.
Tavoitteeni on antaa asiakkailleni positiivisia kokemuksia liikunnan parissa sekä jakaa sitä tietoa liikunnasta, terveydestä ja hyvinvoinnista, mitä olen vuosien varrella kerryttänyt tietopankkiini.

Olen Sonja Pihlajaharju, koulutettu hieroja Ylöjärveltä.
Vaihdoin muutama vuosi sitten kokonaan alaa, sillä halusin keskittyä elämässäni asioihin, jotka tuovat positiivisuutta ympärilleen. Koen, että hieronta on tällainen, aito, rentouttava, palauttava ja energisoiva kokemus.

Minusta on hienoa kohdata erilaisia ihmisiä työssäni, pidän sitä hyvin arvokkaana asiana. On myös ihanaa kuulla, kun asiakas on saanut avun vaivaan käsittelystäni. Tässä työssä ei tule koskaan valmiiksi, jokainen päivä opettaa monta uutta asiaa, mutta siitä saankin olla kiitollinen. Tervetuloa nauttimaan!