Uutiset ja Tulevat tapahtumat2018-09-18T22:04:51+00:00

Tulevat tapahtumat


Lokakuun 27. Viirin kauppakeskuksessa / Klaukkala

Klo 10-15; Korjaus- ja tilaustöiden vastaanotto ja korumyyntiä

18.-19.8. klo 13.30
Paloon Nallikat Taaborinvuorella!

Riemastuttavassa koko perheen näytelmässä kerrotaan Aleksis kiven lapsuudesta.
Rooleissa Pikku-Kivien ja Kivi-Juhlien näyttelijöitä.
Katso Kivi-Juhlien sivut tästä.
Tarinakoruja esillä Taaborilla näytöksien ajan.


Jotain uniikkia? Koruja rikki tai sormukset pieniä?
Otamme korjaus- ja tilaustöitä vastaan Kauppakeskus Brunnissa kerran kuukaudessa
Fit24 Klaukkalan edessä.
Saat heti hinta-arvion työllesi. Paikalla kultaseppä ja suunnittelija.
Katso päivät alla olevasta kuvasta. Tervetuloa!


9.2. 2018 klo 17-20.
WaterFlow-tapahtuma Rajamäen uimahallilla.

Hyvinvointi, terveys ja kauneus ilta koko perheelle!
Otamme vastaan korjaus- ja tilaustöitä.
Myynnissä Tarinakorun omaa mallistoa sekä uniikkikoruja.
Tule katsomaan uutuuksiamme! Tervetuloa!

Katso paikka: Rajamäen Uimahalli


17.3. 2018 klo 15-19
Hyvinvointimessut Klaukkalassa

Arkadian yhteislyseossa, Lepsämäntie 15.
Tule mukaan hyvän mielen hyväntekeväisyystapahtumaan!
Paikalla paljon erilaisia hyvinvointiin ja kauneuteen liittyviä yrityksiä.
Kahvilassa tarjolla herkullista syötävää.

Tarinakoruja myytävänä. Ohjelma tarkentuu myöhemmin, seuraa ilmoituksiamme!

Uutiset


Kuvakilpailun säännöt

#tarinakoru -kuvakisan säännöt

JÄRJESTÄJÄ
Tarinakoru
Taipaleentie 244
01900 Nurmijärvi

OSALLISTUMISOIKEUS
Kilpailuun voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt.

KISA-AIKA
Kampanja-aika on 15.12.-7.1.2018.

OSALLISTUMINEN
Kilpailuun voi osallistua jakamalla kuvan itsestä tai ystävästä tarinakoru yllä Instagramissa hashtagilla #tarinakoru ja @tarinakoru tai kuvakisapäivityksen alla kommenttina hashtagilla lisättynä Facebookissa. Instagram-profiilin tulee olla julkinen, jotta kilpailuun voi osallistua. Jakamalla kuvan/videon osallistuja vakuuttaa, että hän omistaa oikeudet lähettämäänsä kuvaan/videoon ja että hänellä on kuvassa esiintyvien henkilöiden lupa kuvan julkaisuun. Osallistumalla kilpailuun osallistuja antaa Tarinakorulle oikeudet kuvan kaupalliseen käyttöön.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN
Kaikkien kuvan julkaisijoiden kesken arvotaan 130€ arvoinen lahjakortti. Kuva on julkaistu joko Instagramissa tai kisajulkaisun kommenteissa. Lahjakorttioikeuttaa ostoksiin Tarinakorun verkkokaupassa tai putiikissa. Se on voimassa vastaanottohetkestä 3 kk. Lahjakortti toimitetaan voittajille postitse tai sen voi noutaa Tarinakorun myymälästä. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi. Voittajiin otetaan yhteyttä Instagramin tai Facebookin kautta 7.1.2018 jälkeen. Jos voittaja ei vastaa 2 viikon sisällä, valitaan uusi voittaja.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Tarinakoru vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Tarinakoru ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Tarinakorulle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT
Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Tarinakorun niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagramin käyttöehtoja. Tarinakoru pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan kilpailun sääntösivulla.

Tarinakoru pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä, joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja kilpailuun osallistuessaan tai jotka ovat rikkoneet Instagramin käyttöehtoja.
Tarinakoru ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun arvonnan suorittamiseen ja voittajan yhteystietoja palkinnon toimittamiseen.

Tarinakorun Instagramissa järjestämä kilpailu on Tarinakorun järjestämä eikä Instagram tai Facebook ole missään tekemisissä kilpailun järjestämisen kanssa. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy tällä sivulla ja Instagramissa7Facebookissa kerrotut yleiset ja kilpailukohtaiset säännöt.