• Onnenapila Sydänten onnenapila, rakkaus pohjana. Uskoa hyvään, toivoa tulevaan. Lähellämme luottamus. Onnenapila on Minna L. Immosen suunnittelema ensimmäinen koru. Elämässään hänen onnensa ovat rakkaus, toivo ja usko. Luottamus pitää nämä kaikki kasassa. Koru on hopeaa 925.  Kukkien kivet ametisti ja ruusukvartsi. Pituus 80 cm.
 • Sulkalusikka

  145,00 175,00 
  Sulka Sulka tuo viestiä viisauden, antaa alun uudelle. Design Tarja Rantala Sulka on monessa kulttuurissa rohkeuden, voiman ja uskon symboli. Se merkitsee myös viisautta ja vapautta. Sulka on mystinen viestintuoja. Sen uskotaan antavan kykyä nousta siivilleen putoamisen jälkeenkin. Numeroitu kaunis lusikka on suomalaista kultasepäntyötä, 925 hopeaa. Voit keksiä sille oman käyttötarkoituksen; mm. kummilusikka, sokerilusikka, suolalusikka, häälahja, lahja ystävälle tai rippilapselle. Lusikat numeroidaan valmistusjärjestyksessä. Nro 1. on lapsenlapsellamme. Takana on hyvin tilaa nimille, päivämäärälle, kellonajalle, painolle ja pituudelle. Ilmoita nämä tiedot lisätiedoissa tai erikseen sähköpostilla: info@tarinakoru.fi Voit valita lusikan käsinkaiverrettuna tai ilman.
 • Koivunlehti korvakorut

  70,00 320,00 
  Kansallispuumme rauduskoivu kuuluu arkipäivämme eläämään ja kaunistaa juhlamme. Sen tuoksu tuo mieliimme saunan. Koivupuu on luonut vuosituhansien ajan katkeamatonta perinnettä suomalaisille,mm. puusepäntöinä, ravintovalmisteina ja tuohitöissä. Koivussa löytää lintu leposijan ja käki kukuntapuun. Design Hannu Rantala Kultaisissa korvakoruissa lukolliset koukut.
 • Tapio

  130,00 150,00 
  Tapio Yllä latvojen kuulen sen, voiman tunnen, viisauden, viestin metsän valtiaan. Design Tarja Rantala Patinoitua hopeaa 925
 • Tapio, pieni

  95,00 
  Tapio Yllä latvojen kuulen sen, voiman tunnen, viisauden, viestin metsän valtiaan. Design Tarja Rantala Patinoitua hopeaa 925
 • Sävel Hiljaisuudessa soi sävel, kuuluu kauas, ääriin maailman. Design Tarja Rantala Minkä värisenä sinun sävelesi soi? Soita oma sinfoniasi keräämällä erivärisiä säveliä koruusi.