-sormuksista aika oli ajanut ohi.

Rastikuviointi kihla -ja vihkisormuksistamme oli kulunut tuskin huomattaviksi viivoiksi. Nuorena hankitut, silloin sopivat kultasormuksemme olivat jääneet laatikon pohjalle liian pieninä ja osa katkaistuina.
Sieltä ne aina osuivat silmiin ja melkein pyysivät päästä taas käyttöön.

Kun liittoamme alkoi olla neljäkymmentä vuotta täynnä, oli mielestämme sopiva aika uudistaa sormukset. Halusimme, että vanhat säilyvät ennallaan, kuluneina ja suloisina ja niiden ympärille kehitellään jotain meidän näköistä.
Mukaan matkaan tuli rakkaiden isoäitieni vanhat sormukset, ne saivat näyttävän osan uusissa luomuksissa.

Syysiltojen pimetessä istumme iltaa mieheni kanssa
sylissämme rakkaat kissamme.
Ystävät ja muu perhe ovat lähteneet, katseemme kohtaavat.
Ilmassa leijuu tähtipölyä, joka tuikkii välillämme edelleen kuin sormuksessani timantit.

Miehen sormukseen taottiin leveä sormus pohjalle epätasaisella pinnalla johon päälle juotettiin vanha kihlasormus. Naisen sormuksen persoonallisen muoto tulee vanhojen sormusten ympäröidessä uutta, kaarevaa ja suolapippuritimanteilla sekä kaiverruksilla koristeltua sormusta.
Ekologista ja uniikkia.