fbpx

Toivonsäde Rf001

1330,00 

Toivonsäde

Uumenista maan
tuikkii valoaan
pehmeää.
Värinsä luonto antanut
lämpimän,
toivonsäteeksi sinulle.

Design Tarja Rantala

Nämä korut olen tehnyt inspiroimaan aisteja ja koskettamaan sydäntä. Jokainen Toivonsäde- sormus antaa oman valonsa, värinsä ja energiansa sinulle.

Tämä ainutlaatuinen sormus on kierrätettyä 585 keltakultaa ja kokoa 17+. Rustiikki timantti 0.66ct, istukan koko 9,5mm x 7mm.

Kuvaus

Rustiikit, ruusuhiontaiset timantit Toivonsäde- sormuksissa

Näissä maanläheisissä kivissä yhdistyy glamour ja hillitty tyylikkyys. Ne ovat täydellisiä niiden epätäydellisyydessä. Rustiikkien timanttien harmoniset sävyt, usvaiset värit  ja lämmin hehku, joka on syntynyt luonnon kosketuksesta saa sinut rakastumaan niihin.

Rustiikki timantteja löytyy monenlaista väriä, kuten harmaa, lämmin toffee, vaaleanpunainen, vihertävä, keltaisen ja oranssin sävyjä, vain muutamia mainitakseni.

Eri värit ovat erilaisten mineraalien sivutuote, jotka kasvoivat timantin sisällä maankuoressa miljardeja vuosia sitten.
Aiemmin nämä arvokkaat kaunottaret heitettiin pois timanttien louhintaprosessin aikana, koska ihmiset halusivat vain kirkkaita valkoisia, loistokkaasti leikattuja timantteja, joita näemme päivittäin.

Nykyään monet etsivät timanttia, joka on yksilöllinen ja ainutlaatuinen ja ekologisempi vaihtoehto.  Näin pääsemme hyödyntämään kaivoksen koko tuotannon ottamalla mukaan nämä värilliset, epätäydelliset yksilöt.

Ruusuhionta on 1500- luvulta, ja se oli suosittu hiontamuoto ennenkuin klassinen brilianttihionta tuli muotiin. Tässä kivessä on tasainen pohja ja päällä kupera kruunu, joka koostuu pienistä viistoista kolmioista, jotka jäljittelevät ruusun terälehtiä.

Kaikki käyttämämme timantit tukevat kaivoksista, joiden tuottajat noudattavat Kimberley Process:a, joka on sitoutunut poistamaan konfliktitimanttien maailmanlaajuisen tarjonnan.

Go to Top